Testimonials

Een aantal reacties van klanten.

 

We werken al meer dan 5 jaar met Personal & Business Improvement en vooral met Erwin. Hij heeft bij Greenlink meer structuur aangebracht in de organisatie onder andere door duidelijke functieomschrijvingen. Hierdoor verbeterde de werksfeer, kent iedereen ieders en eigen verantwoordelijkheden en zien we ook dat we door synergie ook samen meer aankunnen. De organisatie loopt meer ‘gesmeerd’.

Daarnaast heeft hij als duizendpoot ook de marketing verder ingericht en ons Kenniscentrum verder vormgegeven. Mede daardoor hebben we meer klanten en kunnen we die klanten beter bedienen.

Erwin ervaar ik als een betrouwbaar en prettig bedreven persoon om mee samen te werken. Op gebied van marketing, organisatie als ook digitaal vind ik hem verrassend veelzijdig.

Fred de Koning

Directeur , Greenlink BV

Erwin heeft in het kader “Leiderschap ontwikkeling” meegekeken met onze interne processen teneinde een professionaliseringsslag te maken. Tevens is gewerkt aan effectiviteit, effectief leiderschap en coaching van medewerkers en stagiaires. Het heeft ons meer structuur gebracht en dit werpt nu al zijn vruchten af. Erwin is zeer plezierig om mee samen te werken, integer en betrouwbaar met veel ervaring. Hij verstaat de kunst van het luisteren en is altijd bereid een stap extra te doen.

Merijn Kegel

Directeur / Eigenaar, Webalist BV

Erwin is een rustige consultant die ik in staat acht om met succes complexe projecten te leiden.
Iemand die zowel met beide benen op de grond staat als over voldoende spanningsboog beschikt om creatieven tot hun recht te laten komen

Hans Hof

Owner and Managing partner, HMC/Healthcare Management Consultancy

Inmiddels werken wij al weer een geruime tijd samen met Erwin Siereveld.
Een samenwerking die zeer deskundig is en erg plezierig.
Erwin heeft ons al vele tips gegeven op het gebied van bedrijfsadvies die wij direct in de praktijk hebben kunnen brengen.
En je merkt, het werkt.

Ook hebben wij met Erwin samen onze website zeer professioneel kunnen inrichten zodat die voor iedereen goed te begrijpen is.
Wij hopen nog een lange periode te kunnen blijven samenwerken met Erwin Siereveld.

Ru van Meeteren

Directeur , Cinemeta BV

 Het sparringtraject met Erwin is praktijkgericht waardoor het direct toepasbaar is. Ze hebben theorie als naslag en testen voor mij en mijn team. Gekoppeld aan de praktijk werkt dat erg prettig. Ik geef een 9.

Mike Houdijk

Flower Direct

Erwin heeft bij ARV Group onderzoeken gedaan op het gebied van softwareontwikkeling, risico management en ICT strategie voor de komende 5 jaar. Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Erwin, het meedenken/sparren en zijn inzet.

Roelant van Herwaarden

Managing Partner, ARV Group

Een traject van persoonlijke gesprekken en op maat gemaakte workshops maakte het mogelijk om ons over de ‘eye-openers’ en inzichten te buigen en met P&B Improvement het team dichter bij elkaar te brengen. We hebben nu focus en werken continu aan verbetering van de werksfeer en het resultaat.
P&B Improvement hield onophoudelijk contact met me om het traject aan te passen wanneer nodig.

Wouter van der Jagt

Manager Application Development, Scania Networks