Persoonlijke begeleiding

Sparren – Brainstormen – Advies

Je hebt een of meer uitdagingen en wil daar eens over praten. Je hebt een idee maar weet nog niet helemaal zeker hoe het vorm te geven. Je hebt een visie en hoe ga je die binnen je organisatie delen en tot werkelijkheid brengen? Een paar voorbeelden van vragen waar ik graag met ondernemers, directie, managers en specialisten over praat. Het kan zijn dat je advies wil, of dat je wil sparren om tot een duidelijk omlijnd plan te komen. Want het uitspreken van je gedachten en ideeën brengt je verder. Heb je behoefte aan een klankbord, aan het toetsen van ideeën en ervaringen, aan het ontvangen van onderbouwde feedback? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Geef jezelf en je organisatie een boost. Gun jezelf en je organisatie een andere zienswijze en kom tot nieuwe ideeën. Ook komt het voor dat je binnen je organisatie niet de juiste gesprekspartner hebt om vrij van gedachten mee te wisselen. Als ervaren en integere gesprekspartner help ik je graag om je plannen te toetsen, te verscherpen en aan te vullen.

Persoonlijke begeleiding. Crevides

Brainstormen

Wil je brainstormen en je uitdagingen vanuit een nieuw perspectief zien? Fantastisch! Ik heb een speciaal concept ontwikkeld waarbij ik, samen met je team, in één dag tot compleet nieuwe inzichten komt. Gegarandeerd!.

 

Praktisch

Om het sparren, advies of brainstormen te starten hebben we eerst contact over het onderwerp en wat jij wil bereiken. Ik kan je helpen bij verandertrajecten, leiderschap, ondernemerschap, marketing, klantenservice, personeel, nieuwe concepten, etc. waarbij we ons vooral richten op de organisatie en de betrokken mensen.

Persoonlijke begeleiding. Crevides

L.E.A.P.

(Leadership Excellence and Acceleration Program)

Wil je als leider krachtig, overtuigend, charismatisch en authentiek leiderschap?
Door excellent leiderschap behaal je moeiteloos resultaten met je team. Geen fictie maar werkelijkheid.
Door een niet alledaagse combinatie van training, coaching, sparring en consultancy werk je aan jouw overtuigingskracht, initiërend vermogen, focus op resultaten, besluitvaardigheid, inzicht en invloed. Vanuit je rol groei je door naar persoonlijk leiderschap, waardoor je anderen vanuit hun persoonlijke kracht kunt motiveren en inspireren.. En dat is precies wat ons speciaal maakt.
Met L.E.A.P. Leadership Excellence and Acceleration Program bereik je versneld jouw doelen en zijn de resultaten direct zichtbaar en voelbaar voor jou en je organisatie.

 

Leadership

Traditioneel leiderschap heeft zijn beste tijd gehad. De autoritaire, alles controlerende leider is passé. Maar hoe moet het dan wel? De manager van nu en morgen slaagt erin gewone mensen buitengewone dingen te laten doen. Op alle niveaus in een organisatie wordt leiderschap gevraagd.
Deze ontwikkeling vraagt een nieuwe dynamiek tussen leiders en volgers.

De kunst van leiding geven in de organisatie van morgen is de verdeling van verantwoordelijkheden onder medewerkers. Maar ook het coachen van je medewerkers. Communicatie is daarom een belangrijk onderdeel in dit programma. Hoe maak je verbinding? Hoe stel je je kwetsbaar op zonder jezelf zwak te voelen.

 

Exellence

Elke groeiende organisatie heeft mensen nodig met verschillende opvattingen, talenten en vaardigheden. De moderne manager heeft als taak een ecosysteem te creëren waarin uiteenlopende opvattingen bij elkaar komen en elkaar uitdagen.
Door gebruik te maken van jouw persoonlijke kwaliteiten en sterke punten die eerst in kaart worden gebracht, wordt dit niet alleen makkelijker maar creëer je voor jezelf en je team een ‘peak’ performance.

 

Acceleration

De snelheid van de verandering is erg hoog. Niet alleen bij jou. Je team merkt direct de positieve verandering. Door alleen met live cases aan de slag te gaan, ga je dus ook aan de slag met jouw werk. Geen fictieve cases die je moet vertalen naar jouw werkomgeving maar werken vanuit jouw eigen en huidige situatie. Daardoor kost het in de praktijk veel minder tijd en door de snelle resultaten is het ook leuker en makkelijker om op te pakken.

 

Program

Door de jaren ervaring in training, coaching, sparring en consultancy is dit programma ontwikkeld.
Het is een volledig programma wat qua inhoud wordt afgestemd op jouw situatie en jouw doelen die we eerst meten.
Als eerste starten we met een intake gesprek. Daarna doe je een of meer testen / onderzoeken. Daarna volgt de analyse gevold door het plan van aanpak. Want als bekend is wat aangepakt moet worden in de verandering om het doel te bereiken, gaat het erom hoe je dat aanpakt. Het gaat om de juiste stappen in de juiste tijd om het maximale resultaat te behalen.
Als laatste gaat het om de uitvoering met alle tools die we tot onze beschikking hebben.